Logo Bakker-Vakkeuken.png
Butenpole 1, 9041 VM Berltsum, Nederland
+31 (0) 518 46 30 00+31 (0) 518 46 30 00
+31 (0) 518 46 30 10

Post: Postbus 18 9040 AA BERLTSUM
KvK: 01121121

Categoriën

Type bedrijf: Installateur Klimaatbeheersing, Installateur Koudetechniek

Certificering: F-gassencertificering, VCA

Specialisatie (installateurs): AGF-sector, Detailhandel, Grootkeuken, Horeca, Kantoren, Leisure, Onderwijs/kinderopvang, Overheid, Particulieren, Scheepvaart, Supermarkten, Voedingsmiddelenindustrie, Ziekenhuizen/laboratoria

Bakker Vakkeuken B.V. is NVKL-lid

Bakker Vakkeuken B.V.

Bakker Vakkeuken is zowel totaalleverancier voor de keuken, als specialist op het gebied van koeltechniek en airconditioning.

Wat leveren wij zoal?

Bakker Vakkeuken kiest voor apparatuur op niveau. Ons assortiment vertegenwoordigt alle bekende merken. Daarnaast houden we ons continu actief bezig om alternatieven voor u te zoeken. We zoeken naar apparatuur die qua prestaties hetzelfde niveau hebben als de topmerken en waar we onze naam aan kunnen verbinden. Hiervoor heeft Bakker Vakkeuken internationale contacten die enkel de kwaliteit willen vinden waar u mee kunt werken. Tevens worden facetten die nodig zijn om kwaliteit op maat te kunnen leveren, uitgevoerd door de eigen specialisten van Bakker Vakkeuken.

Van installatie tot onderhoud

Het assortiment van Bakker Vakkeuken vertegenwoordigt apparatuur van gerenommeerde merken. Bakker kiest voor kwaliteit in alle opzichten. Vanaf het advies en de totale installatie tot en met de dag en nacht service. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wilt u meer en specifiekere informatie, neem dan eens vrijblijvend contact op met één van onze experts en ontdek zelf waarom steeds meer professionals werken met Bakker.