23 juni 2023 1 min

Op de Internationale Vrouwen in Techniek Dag op 23 juni staan we stil bij alle vrouwen die werkzaam zijn in de koeltechniek. Zonder dat je het zelf misschien altijd door hebt, speelt koeling een cruciale rol in alle lagen van onze samenleving, bijvoorbeeld in de voedselketen, de medische sector en datacenters. Onze vrouwelijke koeltechnische helden maken hier deel van uit!

Graag verwelkomen we nog veel meer koeltechnische powervrouwen in onze branche. Doe daarom aanstaande maandag mee aan de wereldwijde Dag van de Koeling en inspireer jonge meiden op de basis- en middelbare school voor een carrière in de koeltechniek.

We zien je bijdrage maandag graag voorbijkomen op social media via de hashtags: #playitcool #coolingmatters en #dagvandekoeling.

Meer informatie vind je hier

Female Impact 2023

Op dinsdag 3 oktober 2023 organiseert Wij Techniek, in samenwerking met verschillende partijen, dé bijeenkomst voor ondernemende vrouwen in de techniek die impact willen maken. Ben jij die ondernemer, mede-eigenaar of HR-medewerker? Kom dan naar deze bijeenkomst!

Wat kun je verwachten?

  • Inspiratie en informatie waarmee je direct aan de slag kunt
  • Goede gesprekken met collega-vrouwen uit verschillende technische branches
  • Een boeiend programma
  • Veel energie

Locatie en tijd

Het event vindt plaats in Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg. De inloop is vanaf 9.30 uur. Om 10.00 uur starten we met het inhoudelijke programma.

Contact

Programma bekijken, aanmelden of meer weten? Ga naar Wij Techniek

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?