Logo Shell Nederland Chemie B.V.
Chemieweg 25
4782 SJ, Moerdijk
Post: Postbus 6060, 4780 LN, Moerdijk
KVK: 24082750

Informatie over Shell Nederland Chemie B.V.

Een duurzame toekomst

Veel producten die hun basis vinden in de chemische industrie spelen al een belangrijke rol in de energietransitie. Denk daarbij aan isolatiemateriaal, lichtgewicht plastics, zonnepanelen en bladen van windmolens; allemaal producten die worden gemaakt uit de chemische bouwstenen uit Shell Chemicals Park Moerdijk.

Shell Chemicals Park Moerdijk wil steeds verder verduurzamen bij het maken van de chemische bouwstenen voor deze, en andere producten die nodig zijn om onder andere de energietransitie in praktijk te volbrengen. Hiertoe stellen we ons twee heldere duidelijke doelen:

We willen binnen tien jaar  een netto-nul CO2-uitstoot bereiken en steeds meer circulaire en bio-grondstoffen inzetten in ons productieproces. Daarnaast zet Shell Chemicals Park Moerdijk zich in om uit te breiden met nieuwe producten die aan de toekomstige maatschappelijke eisen voldoen.

Om deze ambities te verwezenlijken, heeft Shell de intentie om het komende decennium miljarden te investeren in het chemiecomplex van Shell Chemicals Park Moerdijk.

Transitie maakt duurzame producten mogelijk

Type bedrijf

  • Zelfinstallerend bedrijf

Gerelateerd nieuws

NVKL-erkenning in 2 minuten

? Hulp nodig?