Logo Roelofsen Installatietechniek Arnhem B.V.
Delta 137
6825 MB, Arnhem
Post: Postbus 2198, 6802 CD, Arnhem
KVK: 57701008

Informatie over Roelofsen Installatietechniek Arnhem B.V.

Historie

Ons bedrijf is 85 jaar actief in de installatie techniek en een betrouwbare partner in de regio Arnhem.

Roelofsen Installatietechniek Arnhem B.V. vindt haar origine in 1930, waarbij de heer Jan Roelofsen het bedrijf Roelofsen Installatiebureau B.V. heeft opgericht. In 1989 is het bedrijf, als dochteronderneming, onderdeel van Merkx Installatietechniek B.V. gaan uitmaken. Beide bedrijven zijn in 2004 onderdeel geworden van GTI. Roelofsen Installatiebureau B.V. is in mei 2005 afgescheiden van GTI en is sindsdien weer een volledig zelfstandige onderneming geworden.
Op 1 maart 2007 is de holding Roelofsen Installatiegroep B.V. opgericht, met de uitbreiding van de werkmaatschappij Installatietechniek en Technisch Beheer. Met deze bedrijfsonderdelen zijn we in staat alle installatie technische delen op zowel werktuigbouwkundig- als elektrotechnisch vakgebied te leveren, installeren en onderhouden.

Per maart 2013 is er een nauwe samenwerking opgezet met een installatiebedrijf in Arnhem en bieden wij onder onze nieuwe naamvoering Roelofsen Installatietechniek Arnhem B.V. een compleet dienstenpakket aan. Voor onder andere bliksemafleider- en aardingsinstallaties, borg gecertificeerde inbraakalarminstallaties en NCP gecertificeerde brandmeld- en ontruimingsinstallaties en gebouwbeheersystemen als bijvoorbeeld Priva kunt u bij ons terecht.

Inmiddels is onze organisatie uitgegroeid tot een gezonde en succesvolle onderneming met toegewijde medewerkers. De grootte en veelzijdigheid van ons bedrijf waarborgt een directe betrokkenheid en flexibele opstelling van onze medewerkers.

NVKL-erkenning

  • Erkend specialist Klimaatbeheersing

Type bedrijf

  • Installateur Klimaatbeheersing

Certificeringen

  • F-gassen (BRL100)

NVKL-erkenning in 2 minuten

? Hulp nodig?