Logo Guts Installatietechniek B.V.
Mijlstraat 20
5281 LL, Boxtel
KVK: 57405387

Informatie over Guts Installatietechniek B.V.

Onze corebusiness

GUTS Installatietechniek levert integrale oplossingen op het gebied van gebouwgebonden installaties voor onder meer retail, horeca en utiliteit. Wij zorgen ervoor dat uw elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties optimaal functioneren, zodat er een prettige winkel- of werkomgeving ontstaat. Dat doen wij in nieuwbouw of bestaande panden. Voor nieuwe installaties of voor installaties die al langer in gebruik zijn.

Betrouwbaar

Met GUTS weet u altijd waar u aan toe bent. Afspraak is afspraak. Als ‘de winkel’ open moet, kan die ook open. Desnoods werken wij daarvoor dag en nacht door. Bij ons staan uw vraag en planning centraal. Of het nu gaat om het engineeren van uw installaties, het installeren of het onderhouden ervan: u kunt op ons rekenen.

Kan niet, bestaat niet

Onze drive is om uw business gewoon door te laten gaan. Dat doen we door het bedenken van pragmatische oplossingen, waarbij wij de grenzen van het technisch (on)mogelijke opzoeken. Onze jarenlange ervaring in de retail is daarbij een pré. Kan niet, bestaat niet. Traditionele techniek wordt moeiteloos gecombineerd met de nieuwste technologische ontwikkelingen waarin energiebesparing en Total Cost of Ownership (TCO) steeds belangrijker worden.

Partner in business

Wij streven naar langdurige klantrelaties. Door samenwerking op basis van transparantie en vertrouwen gaan wij voor beter, slimmer en goedkoper gebouwbeheer. Niet voor niets behoren sommige relaties al 20 jaar tot onze vaste klantenkring. En daar zijn wij best trots op. Uiteindelijk willen wij een partner in business worden als het gaat over uw gebouwgebonden installaties. Niet reactief, maar proactief meedenken in oplossingen. Zowel nu als in de toekomst.

Landelijke dekking, regionaal betrokken

Wij zijn overal in Nederland inzetbaar. En zelfs daarbuiten. Ons werkgebied is de Benelux en gedeeltes van Duitsland. Onze monteurs wonen veelal in hun werkgebied. Ze spreken de taal en weten wat er in de regio speelt. Bovendien zijn ze snel ter plaatse in geval van een storing, zodat uw business gewoon door kan draaien. Ook in het weekend, vakanties en ’s nachts.

 

NVKL-erkenning

  • Erkend specialist Klimaatbeheersing

Type bedrijf

  • Installateur Klimaatbeheersing

Certificeringen

  • F-gassen (BRL100)

NVKL-erkenning in 2 minuten

? Hulp nodig?