Noordeinde 114
3341 LW, Hendrik-Ido-Ambacht
KVK: 28058485

Informatie over Airview Luchtbehandeling B.V.

Ons productassortiment bestaat uit een vijftal productgroepen:

Warmtepompen & Koudwatermachines

Deze productgroep bevat alle mogelijke koelapparatuur voor zakelijke of industriële toepassing: lucht- en watergekoelde koelmachines, lucht- en watergekoelde warmtepompen, fancoils, condensingunits en chillers in splitopstelling.

Luchtbehandeling

Met de producten uit de productgroep Luchtbehandeling worden totaaloplossingen op het gebied van luchtbehandeling aangeboden. De productgroep bestaat uit Ventilatie-units, Residentiële WTW-units, Commerciële WTW-units, Warmtepomp ventilatie-units, Rooftops, Luchtbehandelingskasten, Stoombevochtigers en Precisie Airconditioners. Door toepassing van deze apparatuur in combinatie met de tevens leverbaar inverter condensingunits is ook integratie van energiezuinige koeling & verwarming mogelijk.

Industriele Airconditioning

De productgroep Industriële Airconditioningsystemen bevat apparatuur geschikt voor situaties waarbij een hoge luchtverplaatsing noodzakelijk is. Alle apparatuur in deze productgroep is geschikt voor industriële toepassingen. Het leveringsprogramma bevat drie typen van apparatuur: verrijdbare units, verticale units en kanaalunits.

Watergekoelde Airconditioning

De productcategorie Watergekoelde Airconditioning bevat een uitgebreid assortiment watergekoelde split en monobloc airconditioners en warmtepompen. Met het brede leveringsprogramma kan voor iedere situatie een passende oplossing geboden worden. Deze range is de perfecte oplossing wanneer buitenopstelling niet mogelijk is vanwege te weinig plek of een monumentaal pand.

Comfort Airconditioning

De productcategorie Comfort Airconditioningsystemen bevat een uitgebreid assortiment luchtgekoelde split- en multisplit airconditioners, portable airconditioners en raamunits. Met het brede leveringsprogramma kan voor iedere situatie een passende oplossing geboden worden.

Type bedrijf

  • Leverancier

Certificeringen

  • EPBD A keuring
  • EPBD B keuring
  • F-gassencertificering
  • PED
  • VCA

Specialisaties

  • Apparaten
  • Systemen

NVKL-erkenning in 2 minuten

? Hulp nodig?