Wat voor event is Henk en Fred?

Het event is bedoeld voor installatieprofessionals om de nieuwste innovaties en ontwikkelingen te ontdekken. Tegenwoordig richt het event zich naast de elektromonteur nu ook op de W-installateur, met als bijpassend thema ‘Energietransitie in de praktijk’.

Henk en Fred Event 2023

NVKL was ook in 2023 aanwezig op het Henk en Fred event met een eigen stand en verzorgde daarbij samen met Opleidingscentrum GO° meerdere kennissessies. Lees de terugblik in het kort:

 • Deelname NVKL

  Van dinsdag 19 tot en met donderdag 21 september 2023 vond het Henk en Fred event plaats in Expo Houten. In aanloop en tijdens de beurs stond NVKL met haar logo op een Henk en Fred reclamezuil langs de A12 richting Arnhem.

  Prijsvraag

  Om bezoekers enthousiast te maken om ons op de beurs te bezoeken, organiseerde NVKL een prijsvraag op Facebook om de ontbrekende afbeelding op de banner te raden. Met de actie konden leuke prijzen gewonnen worden. Onze social actie leidde tot 8.834 impressies, 306 likes, 34 comments en 19 shares.

 • Kennissessies

  Opleidingscentrum GO°

  Vanuit Opleidingscentrum GO° verzorgde Johan Seesink, trainer bij GO°, op 19 september twee kennissessies over de top 10 meest gemaakte fouten bij het installeren en plaatsen van warmtepompen.

  NVKL

  Vanuit NVKL gaf Zohar Tzur, NVKL-projectmanager Techniek, Veiligheid en Milieu, op 20 september twee kennissessies over de herziening van de F-gassenverordening.

 • NVKL-stand

  Naast het verzorgen van de kennissessies stonden NVKL en GO° op de dagen dat zij presentaties gaven ook met een stand op de beurs om installateurs verder te kunnen informeren. Hier kon je terecht voor al je vragen en deelden wij handige hulpmiddelen uit.

? Hulp nodig?