Editie 2024

Op 26 juni werd wereldwijd stilgestaan bij het belang van koeling, airconditioning en warmtepompen tijdens de Dag van de Koeling. Om hier vanuit de koeltechnische branche opvolging aan te geven, slaan NVKL, KNVvK, STEK, Opleidingscentrum GO° en Stichting Post HBO Koudetechniek de handen voor het derde jaar op rij ineen. De partijen organiseren op donderdag 26 september het gezamenlijke event ‘File op het stroomnet: uitdagingen en oplossingen voor een overbelast (elektriciteits)netwerk’ bij Aeres Tech in Ede.

Netcongestie

Tijdens het event nemen we je mee in het actuele thema netcongestie. Door de overstap van gas naar elektriciteit en daarmee de toename van de vraag naar stroom, lopen vraag en aanbod niet meer synchroon. Hoe kunnen oplossingen vanuit de koeltechniek eraan bijdragen dat energie op een slimme wijze wordt toegepast om daarmee aan de vraag te voldoen? Tijdens het middagevent van 13:30 – 18:00 gaan we in op alle ontwikkelingen en innovaties in onze branche om hier antwoord op te geven. Zo zullen thema’s als waterstof, hoog temperatuur warmtepompen en energieopslag aan bod komen. Binnenkort maken we het programma bekend.

Je kunt je hier aanmelden

Sponsorpakketten

Een van de onderdelen wordt een netwerkplein waar bezoekers voor, tijdens en na het programma in gesprek kunnen gaan met leveranciers en fabrikanten. Wij doen graag een oproep aan alle leveranciers en fabrikanten om van de mogelijkheid gebruik te maken om hier met een stand aan deel te nemen. In ruil vragen we jou om een onderdeel van ons programma te sponsoren. Er is keuze uit de volgende sponsorpakketten:

🥈 Zilveren pakket

Je krijgt het gehele event de beschikking over een stand op het netwerkplein. Daarnaast nemen we je bedrijf mee in onze communicatie-uitingen. Zo krijg je een bedrijfsvermelding op onze website, nieuwsbrieven, social media kanalen en in vakblad RCC. De totale kosten voor dit pakket bedragen €500,-.

🥇 Gouden pakket

Dit is een uitbreiding van het zilveren pakket waarbij je naast de zilveren voorwaarden ook bedrijfsinformatie en/of een bedrijfsgadget voor in de goodiebag mag aanleveren. Daarnaast sponsor je een onderdeel van het programma. Dit kan bijvoorbeeld een deel van de drankjes of de hapjes tijdens de borrel zijn. In de uitnodiging krijg je een extra vermelding waarbij staat dat dit onderdeel door [bedrijf X] gesponsord wordt. De totale kosten voor dit pakket bedragen €1.000,-.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in een van onze sponsorpakketten of heb je hier vragen over? Laat het ons dan weten door een mail te sturen naar info@nvkl.nl.

? Hulp nodig?