6 juni 2024 1 min

In oktober organiseert Wij Techniek zes monteursdagen verspreid over het land. Na een aantal jaar online monteursbijeenkomsten, zullen deze nu weer live plaatsvinden.

1 oktober: monteursdag in samenwerking met NVKL

Een van deze dagen, 1 oktober 2024 vindt plaats in Dierentuin Burgers’ Zoo in Arnhem. Deze monteursdag is in samenwerking met NVKL georganiseerd en speciaal gereserveerd voor monteurs in de koude-, klimaat- en warmtepomptechniek. Het plenaire deel draait helemaal om de nieuwe F-gassenverordening en de gevolgen hiervan voor de monteurs.

Workshops

Na de plenaire start kunnen de deelnemers vier workshops naar keuze volgen over uiteenlopende onderwerpen, zoals: veilig werken met koudemiddelen, begeleiden van jonge monteurs, montagehandelingen, voorkomen van installatie uitval, rapportages schrijven en de koudetechnische kringloop.

Aan deelname voor monteurs werkzaam bij lidbedrijven die afdragen aan Wij Techniek zijn geen kosten verbonden. Er is plaats voor 100 monteurs. Reserveer 1 oktober van 13 tot 19 uur alvast in je planning en meld je aan.

Je kunt je hier aanmelden

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?