25 april 2024 1 min

De fabrikanten- en leveranciersleden zijn voor NVKL van grote toegevoegde waarde. Ze brengen niet alleen expertise en ervaring met zich mee, maar zijn ook een onmisbare schakel in het informeren van installateurs over wettelijke voorschriften en het naleven van regelgeving.

Natuurlijke koudemiddelen transitie

Op 19 april 2024 vond een bijeenkomst plaats voor deze doelgroep, die vooral in het teken stond van de transitie naar natuurlijke koudemiddelen. Tijdens de bijeenkomst zijn we dieper ingegaan op het werken met koolwaterstoffen, het wettelijk kader, veilig werken en wat dit betekent voor monteurs. Daarnaast is de PED-regelgeving toegelicht, met name de vereiste technische documentatie en de wijze waarop leveranciers hun klanten ondersteunen en informeren over PED.

Tijdens de bijeenkomst zijn we ook in gesprek gegaan over de verschillende activiteiten en diensten die NVKL aanbiedt aan de leden en is er een update gegeven over actuele wet- en regelgeving.

We waren welkom bij Itho Daalderop in Schiedam, die zorgde voor een gastvrije setting voor een interactieve en informatieve bijeenkomst. Hartelijk dank voor de ontvangst!

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?