25 april 2024 1 min

Opleidingscentrum GO° biedt officiële opleidingen en trainingen die worden verzorgd in het Expertisecentrum Koudetechniek van Aeres Tech. Vanuit GO° worden nu twee trainingen ‘Koeltechnisch Vakman’ aangeboden waar je je alvast voor kunt aanmelden:

Koeltechnisch Vakman A

Wil je jouw kennis in de koeltechniek vergroten? De training Koeltechnisch Vakman A is geschikt voor monteurs die net beginnen in de koudetechniek of hun kennis willen opfrissen en verdiepen. Ook voor werknemers die meer willen weten over koudetechniek is deze training een goede basis. Na de training ben je in staat om technisch te communiceren en te handelen. De training wordt gegeven op 17 oktober 2024 van 18:30 tot 22:00 uur.

Meer informatie en aanmelden Vakman A

Koeltechnisch Vakman B

Als Koeltechnisch Vakman heb je de nodige kennis al in huis. Met een training tot Koeltechnisch Vakman B kun je je in 22 praktijkgerichte trainingsdagen verder verdiepen en je kennis uitbreiden. De training is geschikt voor monteurs die KTA (Koeltechniek Algemeen) of Koeltechnisch Vakman A hebben afgerond en de monteur die zijn huidige kennis wil bijspijkeren of verrijken. De training wordt gegeven op 17 september 2024 van 12:30 tot 21:00 uur.

Meer informatie en aanmelden Vakman B

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?