14 maart 2024 1 min

Na het succes van de Werklunches in 2023 staat het dit jaar weer op de menukaart bij Wij Techniek. Met een nieuwe naam en een nieuw recept: Eten is weten. Met keuze uit een middag- of avondprogramma. In de interactieve bijeenkomst helpt branchecoach Ton Visser je met verschillende thema’s in je personeelsbeleid.

Inspiratiesessie personeelsbeleid

In een interactieve bijeenkomst gaan we in gesprek over de belangrijkste thema’s in je personeelsbeleid. Om je te inspireren en te helpen er concreet mee aan de slag te gaan. Je leert van elkaar en je krijgt van Ton ook advies over de producten, diensten, regelingen en financiële vergoedingen van Wij Techniek. Zo leer je van elkaars aanpak door je kennis te delen. Want kennis is macht, maar door je kennis te delen geef je elkaar kracht! Op die manier maak je jouw bedrijf samen klaar voor de toekomst.

Voor wie

Eten is weten is bedoeld voor werkgevers en medewerkers die zich bezighouden met HR of financiën.

Goed om te weten

Er is plek voor maximaal 20 gasten per locatie. Wacht dus niet te lang met inschrijven. En wil je eerst iets meer weten, neem dan gerust contact op met Ton Visser. Ga naar de website van Wij Techniek, bekijk het programma en schrijf je in voor de datum die voor jou het beste uitkomt.

Bekijk het programma en meld je aan

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?