19 januari 2024 1 min

Op maandag 8 januari is onze koude- en klimaattechniek branche goed in beeld gebracht bij 40 master studenten van de Technische Universiteit Eindhoven.

NVKL bestuursleden Adriaan van Beek, Max Neus en Richard Droop zijn onze vertegenwoordigers geweest op het Masterdiner, georganiseerd door de E.S.R. Thêta. Op dit diner hebben 4 groepen van 10 masterstudenten in elke ronde een goede 45 minuten over de mogelijkheden en kansen in onze branche gesproken.

De gesprekken liepen uiteen van toepassingen in de koeltechniek en artificial intelligence tot aan meet- en regeltechniek, software en logistiek in onze branche. Dit alles uiteraard onder genot van een heerlijk diner. Bij elke gang wisselde de tafels in samenstelling zodat de studenten met zoveel mogelijk bedrijfsvertegenwoordigers konden praten. Na deze vier rondes was er nog kort even de tijd om na te praten en gegevens uit te wisselen. De studenten lieten zich graag over de mogelijkheden in onze branche informeren. Voor de meeste studenten gold dat dit de eerste kennismaking was met onze branche.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?