5 januari 2024 1 min

Vlak voor kerst ontvingen alle NVKL-leden het NVKL Magazine via de post. Lees je het magazine liever digitaal? Dan kun je deze nu ook downloaden.

In deze editie van het NVKL Magazine richten we ons op een aantal onderwerpen die op dit moment binnen onze branche spelen. Allereerst vertellen we je meer
over onze uitgelichte thema’s en blikken we terug op het verloop van onze recente Algemene Ledenvergadering en Regiobijeenkomsten. Vervolgens nemen de projectgroepen je mee in hun plannen voor 2024 en lichten zij belangrijke hoogtepunten van het afgelopen jaar uit.

Verdiep je vervolgens in de nieuwste ontwikkelingen rond de F-gassenverordening, ontdek de meest gestelde vragen vanuit onze Helpdesk en lees je in over de Coolest Job winactie. Ook geven we je een update over het NVKL Paviljoen op de VSK en NVKL bij de Techniek Carrièrebeurs. Ontdek hoe jij een bijdrage kunt leveren aan het project ‘Leren en ontwikkelen voor een duurzame (koudemiddelen)transitie’ en maak kennis met de Vakmanschapsroute (hybride) warmtepomp. Tot slot verwelkomen we een aantal nieuwe leden tot onze vereniging. Veel leesplezier!

Download het december 2023 magazine

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?