23 juni 2023 1 min

Examenservice MEI is een netwerkorganisatie waarbinnen 45 onderwijsinstellingen samen met werkgeversorganisaties en bedrijven werken aan examens voor ruim 115 mbo-opleidingen in de techniek en aan examens voor aanverwante keuzedelen en mbo-certificaten. De examens betreffen de sectoren Metaal, Elektrotechniek, Installatietechniek, Infratechniek en Koude- en Klimaattechniek. En desgewenst ook Vliegtuigonderhoud, Proces- en Operationele Techniek, Middenkaderfunctionaris Bouw en Infra en/of Bouwvakopleidingen.

Evaluatie

Examenservice MEI evalueert op dit moment haar exameninstrumenten op verschillende manieren. De feedback wordt gebruikt voor vernieuwing en waar nodig verbetering van examen­instru­menten. Een van de manieren van evalueren is met het evaluatieformulier dat jaarlijks wordt verspreidt. Via de QR-code of via de link op de website van ESMEI kom je bij het digitale evaluatieformulier. Er is tot en met 31 augustus 2023 gelegenheid om het evaluatieformulier in te vullen.

Nieuw kwalificatiedossier

In het nieuwe schooljaar starten de vernieuwde opleidingen in de koude- en klimaattechniek, met een nieuw kwalificatiedossier, met aangepaste examens, én aangepaste leermiddelen. Meer weten? Neem contact op met Brenda Witzier door te mailen naar brenda@nvkl.nl.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?