28 april 2023 1 min

Op maandag 26 juni staan we wereldwijd stil bij het belang van koeling, airconditioning en warmtepompen tijdens de internationale Dag van de Koeling. Ook vanuit NVKL doen wij hieraan mee en willen we samen met jou extra aandacht vragen voor ons mooie vak en hier zoveel mogelijk leerlingen bekend mee maken.

Kick-off in Thialf

Op 26 juni openen we de dag daarom in het Experience Center van Daikin in Thialf, waar we een groep 8 zullen ontvangen. Een bekende schaatser (wie, maken we binnenkort bekend!) opent de dag en vertelt waarom voor hem of haar koudetechniek belangrijk is. Hierna volgt een gastles koudetechniek, waarna de leerlingen het Play it COOL! spel gaan spelen. De ochtend wordt afgesloten met een rondleiding door het Experience Center. In de middag verwelkomen we een middelbare school waarvoor hetzelfde programma geldt.

Doe ook mee!

Wij vragen jou om op deze dag ons voorbeeld te volgen en ook op een school (groep 7/8 of onderbouw VO) een interactieve gastles te geven en ons Play it COOL! spel te spelen! Heb je hulp nodig bij het vinden van een school? Geef dit aan in het formulier en we helpen je hier graag bij. Na aanmelding ontvang je van ons verdere informatie en het benodigde materiaal.

Veelgestelde vragen

Ben je enthousiast geworden door deze mail, maar wil je er eerst een beter beeld van krijgen? Raadpleeg dan onze lijst met veelgestelde vragen. Staat jouw vraag daar niet tussen? Stuur dan een mail naar info@nvkl.nl en we helpen je graag verder.

Meer informatie en aanmelden

NVKL heeft voorgenomen om op 26 juni op 100 scholen in Nederland een gastles te geven en het Play it COOL! spel te spelen. Help jij ons mee om onze actie tot een succes te brengen? Geef je dan nu op!

Ga naar Dag van de Koeling

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?