16 juni 2020 1 min

Vanaf 15 juni verandert de naam van OTIB naar Wij Techniek. Wij Techniek is het ontwikkelingsfonds voor de technische installatiebranche. Wij Techniek motiveert alle vakmensen in de branche om hun talent en kennis optimaal te ontwikkelen en in te zetten voor een toekomstbestendige leefomgeving. Van engineer tot monteur, van werkvoorbereider tot uitvoerder, van HR-adviseur tot magazijnmedewerker en van leerling tot ondernemer en directeur.

Wij Techniek is het samenwerkingsverband van de werknemersorganisaties CNV Vakmensen, De Unie en FNV-metaal en de werkgeversorganisaties NVKL en Techniek Nederland. In opdracht van en samen met deze sociale partners werkt Wij Techniek aan de ontwikkeling van de installatiebranche. Gezamenlijk pakken we de uitdagingen die ons vak kent op en ondersteunen we vakmensen met een mooi en actueel aanbod om hun talent  optimaal te ontwikkelen. Nu en in de toekomst.

Wij Techniek is er voor jou
“In de naam van Wij Techniek komt verbinding écht tot uitdrukking. Verbinding met ons prachtige vak. Maar ook de verbinding met de ontwikkelcultuur.” Aldus Marco Hietkamp (bestuurslid namens CNV Vakmensen). Wij Techniek zet zich in voor ruim 130.000 werknemers en bijna 10.000 werkgevers in de technische installatiebranche. Door vakmensen te gidsen bij het ontwikkelen van hun talenten. Door bedrijven te ondersteunen bij het versterken van hun ontwikkelcultuur. Of door de instroom van nieuwe technici, jong en oud, te bevorderen. Zo ondersteunen we de vakmensen om duurzaam inzetbaar te blijven. Wij Techniek is er voor jou.

Vernieuwd uiterlijk
Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuw uiterlijk. We hebben een nieuw logo, een nieuwe huisstijl en ook onze website is volledig vernieuwd. Neem vooral zelf een kijkje op wij-techniek.

Wat verandert er voor jou?
Onze dienstverlening blijft hetzelfde. Je kunt nog steeds bij Wij Techniek terecht voor advies, inspiratie, informatie en ondersteuning. Wij ondersteunen jouw in je ontwikkeling en loopbaan zodat jij kan werken aan jouw duurzame inzetbaarheid.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?