17 april 2020 1 min

Op 14 april ben ik begonnen met mijn werkzaamheden als projectmanager bij NVKL. Mijn naam is Zohar Tzur, 36 jaar en binnen de vereniging zal ik mij – onder meer binnen de projectgroep Techniek, Veiligheid en Milieu – bezig houden met de thema’s techniek, regelgeving en innovatie.

Van jongs af aan ben ik gefascineerd door techniek en in het bijzonder luchtvaart. Na opleiding in de techniek en daarna internationale betrekkingen heb ik gewerkt bij het ministerie van Buitenlandse Zaken.

De passie voor luchtvaart heeft geleid tot mijn hobby parachutespringen. Verder houd ik van koken, lezen en fitness.

Ik kijk ernaar uit om binnen NVKL waarde voor u toe te kunnen voegen en u te voorzien van relevante informatie over o.a. wet- en regelgeving en certificering.

Aarzelt u niet contact met mij op te nemen via zohar@nvkl.nl of 0620507308

Klik hier voor het NVKL bureau

 

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?