13 december 2019 1 min

Heeft uw onderneming een EED energie-auditplicht? Dan moet u op grond van de Europese Energie-Efficiency Richtlijn (EED) om de 4 jaar een energie-audit uitvoeren. Via dit webinar weet u in een uurtje wat de audit van u vraagt én hoe u deze indient bij RVO.nl. Schrijf u vandaag nog in!
Voor wie?
Niet alleen auditplichtige bedrijven, maar ook energie-adviseurs zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit webinar. Na dit webinar kunt u uw klanten niet alleen uitstekend adviseren, maar wellicht ook zelf de audit begeleiden.
Inhoud van dit webinar
Na het volgen van dit webinar weet u alles over deze ronde EED energie-audits. U kent de achtergrond, weet wat de energie-audit van ondernemingen vraagt én wat deze oplevert. Verder komen aan bod:

Wat is er nieuw in deze auditronde?
Hoe dient u een energie-audit in?
Hoe zit het sjabloon voor het energie-auditverslag in elkaar?

Ook kunt u via de chat rechtstreeks uw vragen stellen aan onze adviseurs.
Over de EED energie-audit
De EED energie-audit biedt u inzicht in de energiestromen in uw bedrijf. Ook laat de audit zien wat er mogelijk extra te besparen valt aan energie. En welke regelingen er zijn die het aantrekkelijker maken om te investeren in verduurzaming. Dit zorgt uiteindelijk voor lagere kosten.
Aanmelden
Meld u aan via het registratieformulier.
Meer weten?
Energie-audit EED

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?