20 september 2019 1 min

Woerden, 19 september 2019 – Vol trots lanceert ArboTechniek vandaag haar nieuwe platform op gebied van veilig en gezond werken in de technische installatie- en isolatiebranche. Met een groot en veelzijdig aanbod aan praktische tips en tools werkt ArboTechniek, voorheen II Mens & Werk, hard aan het versterken van een veilig en gezonde werkomgeving. Iedereen profiteert van veilig en gezond werken. Daarom helpt ArboTechniek iedereen in de techniek, werkgevers én werknemers, om zichzelf te ontwikkelen op het gebied van veiligheid en gezondheid. Het platform is een initiatief van de sociale partners en OTIB, en is te vinden op de gelijknamige website: www.arbotechniek.nl.

 ArboTechniek ondersteunt werkgevers en werknemers in de technische installatie- en isolatiebranche op het gebied van veiligheid en gezondheid. Op de gloednieuwe website zijn onder andere de verschillende Arbocatalogi, factsheets en de branche-RI&E te vinden. Ook kunnen vakmensen uit de techniek er terecht voor informatie over regionale leernetwerken, praktijkdagen Veilig en Gezond Werken en offerte-clausules.

Toolboxen
De verschillende toolboxen hebben een prominente plek op de website van ArboTechniek. Bezoekers van de site kunnen navigeren naar toolboxpresentaties (inclusief aanvullende informatie) en toolboxfilms. Zo kunnen leidinggevenden bijvoorbeeld een presentatie geven over werken met schadelijk geluid of werken in kruipruimtes. In de toolbox legt ArboTechniek op heldere wijze uit hoe medewerkers in de technische installatie- en isolatiebranche hiermee om kunnen gaan

Adviseurs
Daarnaast beschikt ArboTechniek over deskundige en ervaren adviseurs die bedrijven en medewerkers kunnen helpen veiliger en gezonder te werken. De adviseurs bieden kosteloos ondersteuning bij het zetten van de eerste stappen naar een veilige en gezonde werkomgeving. Leidinggevenden en werknemers kunnen contact zoeken met een adviseur in hun regio en een eerste afspraak inplannen. Zo maken zij veilig en gezond werken samen tot een succes!

Op de hoogte
Door middel van een de nieuwe site, een nieuwsbrief en diverse social mediakanalen houdt ArboTechniek medewerkers in de techniek op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en interessante activiteiten. Geïnteresseerden kunnen zich voor de nieuwsbrief aanmelden via de website: www.arbotechniek.nl.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?