10 januari 2019 1 min

Per 1 januari 2019 ben ik, Brenda Witzier, begonnen als projectmanager onderwijs en arbeidsmarkt bij NVKL. Na 8 jaar een vergelijkbare rol te hebben vervuld bij de vakgroep ondergrondse netwerken en grondwaterbeheer bij Bouwend Nederland, ga ik mij verdiepen in opleiden in de koudetechniek, luchtbehandeling en klimaatsystemen. Vóór Bouwend Nederland heb ik 14 jaar gewerkt bij Siemens Training, dus werken in een technische branche is mij niet vreemd.

Ik houd van mensen, leren, regelen, organiseren en verbinden van partijen rondom een gezamenlijk belang. Het is mijn absolute overtuiging dat investeren in mensen en hun kennis en kunde bijdraagt aan de professionalisering van een bedrijf en branche. Er is voor mij dan ook geen mooiere rol denkbaar, dan daar aan mee te kunnen werken. Ik zie er naar uit om samen met de lidbedrijven van NVKL een bijdrage te leveren aan een branche waar nu en in de toekomst voldoende, goed gekwalificeerde mensen op een veilige manier hun werk kunnen doen.

Het is mijn streven om snel kennis te maken met de koudetechniekbranche. Ik ga dan ook graag in op uw uitnodiging om eens een project of uw bedrijf te komen bezoeken, om zo de sector te leren kennen.

Naast mijn werk speel ik graag toneel bij een amateurtoneelvereniging in Zoetermeer, waar ik ook nog voorzitter van ben. Ik bezoek zelf graag theatervoorstellingen, lees graag én ben mede-manager van ons gezin met 2 studerende dochters.

Graag tot ziens bij een van de bijeenkomsten van NVKL!

Mijn contactgegevens: Brenda@nvkl.nl 06 -27 34 59 33

 

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?