ENGIE_logotype_gradient_BLUE_RGB bijgew.jpg
Vlamoven 40, 6826 TN Arnhem, Nederland
+31 (0) 88 484 42 55+31 (0) 88 484 42 55
+31 (0) 26 311 66 32

Post: Postbus 5091, 6802 EB Arnhem, Nederland
KvK: 27090472

Categoriën

Type bedrijf: Installateur Klimaatbeheersing, Installateur Koudetechniek

Certificering: EPBD A keuring, EPBD B keuring

Specialisatie (installateurs): AGF- en tuinbouw, (Chemische) industrie, Distributiecentra - voedselopslag, Horeca, Leisure, Onderwijs/kinderopvang, Overheid, Scheepvaart, Voedingsmiddelenindustrie, Ziekenhuizen/laboratoria, Zorg

ENGIE Refrigeration B.V., Arnhem is NVKL-lid

ENGIE Refrigeration B.V., Arnhem

Met circa 6000 medewerkers in Nederland werken we iedere dag hard aan de meest innovatieve concepten, integrale en duurzame oplossingen voor onze klanten in de industrie, energie, infrastructuur en utiliteit.

ENGIE Services is de grootste technische dienstverlener van Nederland, met innovatieve concepten en integrale en duurzame oplossingen, van ontwerp tot beheer en onderhoud. Wij spelen op een verantwoorde manier in op maatschappelijke ontwikkelingen en actuele thema’s in werk- en leefomgeving.

De energietransitie

ENGIE Services ontwerpt en implementeert innovatieve technologie-oplossingen en services die bedrijven helpen om hun bedrijfsprocessen op duurzame wijze te optimaliseren. Zo maken wij duurzaamheid rendabel en helpen we de energietransitie te versnellen.

Wij zijn het bedrijf dat voorop loopt in de energietransitie en dat ook echt waarmaakt. Wij geven richting aan deze verandering en helpen klanten (bedrijven, instellingen en consumenten) om de stap van een fossiele naar een 100% duurzame energiehuishouding, en tevens de beweging naar decentralisatie, zo snel en zo kostenefficiënt mogelijk te maken.

ENGIE ontwikkelt haar bedrijfsactiviteiten (elektriciteit , aardgas, energiediensten) rond een model dat gebaseerd is op ‘verantwoorde groei’ en gaat op die manier de uitdagingen van de energietransitie aan: het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources.

Onze integrale oplossingen zijn gericht op de industrie, infrastructuur en utiliteitsmarkt en omvatten het totale traject van ontwerp, realisatie, onderhoud en beheer.

ENGIE in Nederland

Samen met ENGIE Energie, ENGIE Fabricom en ENGIE Laborelec vormen wij ENGIE in Nederland. Door onze krachten te bundelen ontstaat er een unieke combinatie van vaardigheden en kennis op het gebied van duurzame energie, technologie en digitalisering.

Als onderdeel van de internationale ENGIE Groep willen wij als één merk een leidende rol in de energietransitie spelen.