Young Management

Young Management2017-12-01T11:53:22+00:00

Young Management

Voor aankomende managers en ondernemers (ongeacht de leeftijd!) is er binnen de NVKL het Young Management.
Young Management richt zich niet op de koudetechniek, maar juist op het versterken van managementvaardigheden. Aankomende ondernemers lopen vaak tegen dezelfde problemen aan. De bedoeling is met en van elkaar te leren met mensen die dezelfde achtergrond hebben.

Jaarlijks worden er twee interactieve workshops georganiseerd, afwisselend tussen de thema’s Strategie, Financiën, Marketing en HRM. Er wordt altijd gezocht naar een interessante locatie. Zo is Young Management in de afgelopen jaren naar de Media-academie in Hilversum geweest (thema Marketing ‘Wervende offertes’), het Geldmuseum van De Nederlandsche Bank te Utrecht (thema Financiën ‘Subsidies & Investeringen’), Dierenpark Amersfoort (thema HRM ‘Sociaal Oergedrag’) en naar Indoor Skydive Roosendaal (thema Marketing ‘Emotionele klantbeleving’). Elke bijeenkomst wordt afgesloten met een activiteit of rondleiding op de locatie en een aangeklede borrel.

Deelname aan Young Management is inbegrepen in het NVKL-lidmaatschap; er zijn geen extra kosten aan verbonden.

Leden Young Management

Eric van Bokhoven (Bo-Air Luchtbehandeling)
Jos Maree (Jos-Tech Utrecht)
Niels Visser (Centercon B.V. ) – voorzitter
Elsa van der Zwan (NVKL-bureau)

Downloads & producten

De NVKL heeft een aantal tools ontwikkeld die voor alle leden te gebruiken zijn. Klik hier voor het volledige overzicht.

Vind een NVKL-lid

Op zoek naar een erkend installateur of leverancier? Zoek per categorie of bij u in de buurt. Ga naar onze bedrijvengids.