De vereniging NVKL bestaat in 2015 65 jaar! We kunnen er trots op zijn dat de sector koudetechniek & luchtbehandeling al zoveel jaren met succes verenigd is. Dit 65-jarig jubileum willen we groots vieren! Vanaf 18.00 uur is er een programma met muziek, gezelligheid, hapjes en drankjes. U heeft volop de gelegenheid om bij te praten met uw collega’s in het vak, te feesten met uw genodigden en het glas te heffen op 65 jaar samenwerking.

Alle NVKL-leden zijn samen met hun medewerkers, partners en relaties welkom op vrijdag 25 september in Event Center Beekse Bergen. Om het feest te kunnen organiseren vragen we een bijdrage van € 35,- per persoon.

Meer informatie vind u op de website . Hier kunt u zich ook online aanmelden.

Bent u erbij? We zien u graag op 25 september!

Met vriendelijke groet,

Het NVKL-bestuur

 

Coen Swijnenberg, bekend van het Glazen Huis en de Coen& Sandershow in de middag op 3FM, gaat draaien op het jubileumfeest van de NVKL!! Naast de live band The Swinging Piano’s zorgt hij voor een spetterende muzikale invulling van de avond.

Volgende week valt de officiële uitnodiging voor het NVKL jubileumfeest bij u op de mat! Kunt u niet wachten, dan kunt u zich hier alvast online inschrijven.

Het feest start om 18.00 uur en duurt tot 0.00 uur. De locatie is het Event Center van safaripark Beekse Bergen. Er zijn mogelijkheden voor overnachting en een middagprogramma als u er een bedrijfsuitje met uw medewerkers van wilt maken. Meer informatie daarover krijgt u bij de uitnodiging.

Om het feest te kunnen organiseren vragen we een bijdrage van € 35,- per persoon. Hiervoor heeft u een avondvullend programma inclusief diner, hapjes,drankjes, muziek en leuke acts. U bent van harte welkom met uw medewerkers,partners, relaties, etc.
Bent u erbij? We zien u graag op 25 september!