Stuurgroep Communicatie

Stuurgroep Communicatie2017-12-01T17:29:39+00:00

Stuurgroep Communicatie

De stuurgroep Communicatie wil zorg dragen voor innovatieve, effectieve en eenduidige communicatie naar de verschillende doelgroepen van de NVKL. De stuurgroep bepaalt het communicatiebeleid van de vereniging en geeft de projectgroepen richtlijnen waarbinnen zij hun projecten kunnen uitvoeren.

Externe communicatie: Communicatie naar eindgebruikers en stakeholders, zowel actief door het inzetten van diverse communicatiemiddelen als reactief door het ondersteunen en te woord staan van derden. Interne communicatie: De informatiestroom naar leden en het betrekken van leden bij de vereniging.
Communicatierichtlijnen vereniging: Het verbeteren van de eenduidigheid in communicatie door het bepalen van richtlijnen voor de projectgroepen en regelmatige afstemming tussen de stuurgroep en projectgroepen.

Klik hier om naar het besloten gedeelte te gaan

Downloads & producten

De NVKL heeft een aantal tools ontwikkeld die voor alle leden te gebruiken zijn. Klik hier voor het volledige overzicht.

Vind een NVKL-lid

Op zoek naar een erkend installateur of leverancier? Zoek per categorie of bij u in de buurt. Ga naar onze bedrijvengids.