Projectgroep Kans

Projectgroep Kans2017-12-01T17:23:44+00:00

Projectgroep KANS

Projectgroep KANS is de denktank/adviseur van de NVKL met vooral het vizier gericht op innovatie en kennisoverdracht. Onderliggend doel is het versterken van de bedrijfsvoering en/of verbeteren van de benodigde technische kennis om slimmer en beter te werken in de K&L-sector. Door meer kennis en innovatie wordt de installateur een betere concurrentiepositie geboden.

Aandachtsgebieden
Er voor zorgen dat de NVKL het technisch scharnierpunt wordt tussen de kennisinstellingen, de overheid en de NVKL-leden: verbeteren van de kennis. Hiertoe wordt gewerkt aan het realiseren van onderzoeksprogramma’s bij de Technische Universiteiten in Wageningen als het gaat om het toepassen van koude en in Delft als het gaat om het opwekken van koude. De projectgroep KANS richt zich verder op het stimuleren van innovatie vooral op het gebied van het toepassen van natuurlijke koudemiddelen als ammoniak, koolstofdioxide, koolwaterstoffen, zouten en ijsslurry.

De projectgroep KANS heeft een aantal visiedocumenten gemaakt. De downloads kunt u hier vinden

Klik hier om naar het besloten gedeelte te gaan

Downloads & producten

De NVKL heeft een aantal tools ontwikkeld die voor alle leden te gebruiken zijn. Klik hier voor het volledige overzicht.

Vind een NVKL-lid

Op zoek naar een erkend installateur of leverancier? Zoek per categorie of bij u in de buurt. Ga naar onze bedrijvengids.