Opleiding & Certificering

Werken in de Koudetechniek & Klimaatbeheersing
Meer informatie over het vak koudetechniek, opleidingen en de werkgelegenheid in de sector vindt u hier.

VMBO informatie

Koudetechniek is een officieel keuzedeel binnen PIE. Op deze pagina is meer informatie te vinden over het keuzeonderdeel Koudetechniek voor leerlingen en voor scholen die koudetechniek in het lesprogramma willen opnemen.

Opleidingscentrum GO°

NVKL is mede-initiatiefnemer van het GO opleidingscentrum voor koudetechniek & klimaatbeheersing. Meer informatie over opleidingen en carrière vindt u op de website van Opleidingscentrum GO.

Workshops

Specifieke workshops die door de NVKL voor leden georganiseerd worden, vindt u onder Agenda.

Thuisstudie Monteur Koudetechniek

De thuisstudie Monteur Koudetechniek is een vernieuwde versie van de oorspronkelijke thuisstudie van Frigidarium. De studie is zowel digitaal als in hard-copy vorm te verkrijgen. Meer informatie kunt u hier vinden.

Post HBO Koudetechniek

Meer informatie over Post HBO Koudetechniek klik hier

De NVKL, heeft per 18 november 2014 de stichting kliQ opgericht. kliQ is het certificeringshuis voor persoonscertificering in de sector Koudetechniek en Klimaatbeheersing met name bedoeld voor het certificeren van trainingen voor natuurlijke koudemiddelen. Hiermee wil de NVKL de kwaliteit in de sector bewaken.

Meer informatie over kliQ

Helpdesk

Heeft u de benodigde informatie niet gevonden of heeft u een specifieke vraag, stel deze dan via de Helpdesk.

[/av_textblock]

Onderwijs nieuws

Downloads & producten

De NVKL heeft een aantal tools ontwikkeld die voor alle leden te gebruiken zijn. Klik hier voor het volledige overzicht.

Vind een NVKL-lid

Op zoek naar een erkend installateur of leverancier? Zoek per categorie of bij u in de buurt. Ga naar onze bedrijvengids.