Logo 2014 - NIEUW MINI.jpg
Logo 2014 - NIEUW MINI.jpg
Abeelen.png
Abeelen.png
Dorpenbaan 18, 5121 DG Rijen, Nederland
+31 161 230052+31 161 230052
+31 161 227409

Post: Dorpenbaan 18 5121 DG RIJEN
KvK: 18070797

Categoriën

Type bedrijf: Installateur Klimaatbeheersing, Installateur Koudetechniek

Certificering: EPBD A keuring, EPBD B keuring, NH3, PED, VCA

Specialisatie (installateurs): AGF- en tuinbouw, (Chemische) industrie, Detailhandel, Distributiecentra - voedselopslag, Grootkeuken, Leisure, Overheid, Scheepvaart, Supermarkten, Voedingsmiddelenindustrie, Wegtransport en containerkoeling, Ziekenhuizen/laboratoria

Van Abeelen Koeltechniek B.V. is NVKL-lid

Van Abeelen Koeltechniek B.V.

Zowel nationaal als internationaal heeft Van Abeelen voor aansprekende bedrijven (complexe) duurzame oplossingen gerealiseerd op het gebied van koeltechniek en klimaatoplossingen. De eigen professionals bedienen een steeds groeiend aantal klanten uit de proces- en voedselindustrie, distributiecentra en koel- en vrieshuizen.

Decennialang staat Van Abeelen garant voor efficiency, duurzaamheid en 24/7 zekerheid. Om bepalend en markt leidend te zijn en te blijven worden eigen innovaties en ontwikkelingen uit de markt steeds intelligent toegepast in (productie)processen bij alle klanten in binnen- en buitenland.

Van Abeelen hecht grote waarde aan maatschappelijke issues, duurzaamheid en milieuvriendelijke toepassingen. Zo worden natuurlijke koudemiddelen niet alleen in nieuwe maar ook in bestaande installaties toegepast en zijn energiebesparing en het benutten van restwarmte belangrijke uitgangspunten bij elke opdracht.

Als u behoefte heeft aan een “Coole” scan van uw bedrijfsprocessen en installaties dan zijn wij u graag van dienst.