logo.jpg
Krombraak 6 c, 4906 CR Oosterhout, Nederland
+31 (0) 162 43 42 22+31 (0) 162 43 42 22
+31 (0) 162 43 45 50

Post: Krombraak 6 c, 4906 CR Oosterhout, Nederland
KvK: 20058535

Categoriën

Type bedrijf: Leverancier

Certificering: PED

Specialisatie (leveranciers): Apparaten, Componenten

Recupair Nederland B.V. is NVKL-lid

Recupair Nederland B.V.

Recupair is al 50 jaar uw specialist in koeling, verwarming en ventilatie. Met ervaren professionals en een uitgebreid programma van batterijen, koelers, condensors en andere warmtewisselaars. Recupair levert zeer klant specifieke gevinde warmtewisselaars voor elke denkbare toepassing en medium. Wij selecteren voor u de beste oplossing voor uw probleemstelling.

Sinds de start in 1966 hebben we veel kennis, ervaring en waardevolle contacten met toonaangevende Europese producenten van warmtewisselaars opgebouwd. We hebben zorgvuldig de beste producenten van verwarmers, koelers en andere warmtewisselaars gekozen.

Recupair heeft zich gespecialiseerd in het selecteren, laten produceren en leveren van op maat gemaakte, gevinde warmtewisselaars, verdampers voor koel- en vriescellen, condensors, CO2-gaskoelers en luchtgekoelde vloeistofkoelers.

Het toepassingsgebied van deze producten is heel divers, van comfortinstallaties in kantoren, ziekenhuizen e.d., tot industrie; in zee- en landinstallaties; supermarkten en zowel distributie- als datacentra.

Recupair heeft de exclusieve vertegenwoordiging van Faco voor de Benelux en Ierland en van Lu-Ve voor Nederland. Daarnaast levert Recupair onder eigen label warmtewisselaars van enkele andere Europese fabrikanten.

We hebben er bewust voor gekozen om te werken met meerdere fabrikanten om onze onafhankelijkheid te waarborgen. We houden vast aan deze flexibiliteit en kunnen steeds kiezen wat voor u de beste oplossing is.