Koel en Airco Service KAS B.V.

Koel en Airco Service KAS B.V.2017-10-25T16:34:32+00:00
Logo_KAS.jpg
Sanderboutlaan 2, 6181 DN Elsloo, Nederland
+31 (0) 46 436 00 00+31 (0) 46 436 00 00
+31 (0) 46 436 01 26

Post: Sanderboutlaan 2 a 6181 DN ELSLOO LB
KvK: 14077948

Categoriën

Type bedrijf: Installateur Klimaatbeheersing, Installateur Koudetechniek

Certificering: EPBD A keuring, EPBD B keuring, PED, VCA

Specialisatie (installateurs): Detailhandel, Grootkeuken, Horeca, Leisure, Onderwijs/kinderopvang, Particulieren, Ziekenhuizen/laboratoria, Zorg

Koel en Airco Service KAS B.V. is NVKL-lid

Koel en Airco Service KAS B.V.

Onderhoudswerkzaamheden Airconditioning
Wanneer er geen onderhoud aan de airco uitgevoerd wordt, zal deze vervuild raken. Hierdoor zal de capaciteit afnemen, zal het systeem meer energie verbruiken en is de kans op onnodige storingen veel groter. Daarnaast wilt u deze vervuilde lucht niet inademen. Bij een onderhoudsbezoek behandelen wij de volgende punten:
1. Reiniging van binnendeel en buitendeel, zowel binnen-als buitenkant.
2. Koeltechnische controle.
3. Kleine reparaties uitvoeren wanneer nodig.

Preventieve Onderhoudswerkzaamheden Airconditioning
Het onderhoud van een airconditioning begint bij uzelf. Het schoonmaken en schoonhouden van een airconditioning kunt u deels zelf doen en voorkomt (onnodige) storingsbezoeken van de specialist.

U kunt zelf regelmatig de luchtfilters reinigen. Te veel stof zorgt voor een mindere werking van de airconditioning. Denk vooral aan het reinigen van deze filters aan het begin en einde van de zomer wanneer de airconditioning veel in gebruik is geweest.

Airco onderhoud klinkt vaak als onnodige kosten, maar het periodiek behandelen van uw airconditioning voorkomt veelal grote storingen en dus nog hogere kosten! Onze gediplomeerde en ervaren monteurs staan 24/7 voor u klaar voor alle servicezaken.

Is het hoog tijd voor periodiek airco onderhoud? Of zorgt een storing voor een slechte werking van uw airconditioning? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!