jos tech.png
Agavedreef 75, 3563 EK Utrecht, Nederland
+31 (0) 30 878 21 25+31 (0) 30 878 21 25
+31 (0) 30 877 33 32

Post: Postbus 9786 3506 GT UTRECHT
KvK: 30221250

Categoriën

Type bedrijf: Installateur Klimaatbeheersing

Certificering:

Specialisatie (installateurs): Detailhandel, Grootkeuken, Horeca, Leisure, Onderwijs/kinderopvang, Overheid, Particulieren, Ziekenhuizen/laboratoria

Jos-Tech is NVKL-lid

Jos-Tech

Installateur en loodgieter in Utrecht, Nieuwegein, Maarssen, Vleuten e.o.

Jos-Tech is gespecialiseerd in het installeren van airco- en koelsystemen, het plaatsen van warmtepompen en centrale verwarming. Wij verzorgen bovendien cv-ketel onderhoud professioneel voor u en lossen storingen snel op. Verder zijn we u graag van dienst op het gebied van loodgieterswerk, het vervangen van sanitair en het aanleggen van elektra. Als vakkundig loodgieter en installateur zijn wij werkzaam in Utrecht, Nieuwegein, Maarssen, Houten, Bilthoven, Hilversum en omstreken.

Cv-ketel onderhoud
Preventief onderhoud aan uw cv-ketel is belangrijk ter voorkoming van storingen en hoge reparatiekosten. Daarnaast bespaart u energie, bent u zeker van een hoog rendement en een optimale veiligheid. Wilt u zeker van zijn van warmte tijdens koude wintermaanden? Neem dan contact op met Jos-tech voor het maken van een afspraak voor een onderhoudsbeurt.

Energie besparen met een warmtepomp
Een warmtepomp zorgt op energiezuinige wijze voor verwarming en eventueel warm water. Welke warmtepomp geschikt is voor uw situatie en hoeveel u precies kunt besparen lichten wij graag toe in een vrijblijvend adviesgesprek. Dankzij subsidies van de overheid is de aanschaf nu wel heel aantrekkelijk!