johnson controls.jpg
François HaverSchmidtwei 2, 8914 BC Leeuwarden, Nederland
+31 (0) 183 66 76 00+31 (0) 183 66 76 00
+31 (0) 183 63 04 85

Post: François HaverSchmidtwei 2, 8914 BC Leeuwarden, Nederland
KvK: 20104886

Categoriën

Type bedrijf: Leverancier

Certificering: EPBD A keuring, EPBD B keuring, NH3, PED, VCA

Specialisatie (installateurs): AGF- en tuinbouw, (Chemische) industrie, Distributiecentra - voedselopslag, Onderwijs/kinderopvang, Overheid, Scheepvaart, Voedingsmiddelenindustrie, Ziekenhuizen/laboratoria, Zorg

Specialisatie (leveranciers): Apparaten, Componenten, Systemen

Johnson Controls Systems & Service B.V. is NVKL-lid

Johnson Controls Systems & Service B.V.

De toekomst wordt vandaag gebouwd en als het aan Johnson Controls ligt, wordt die toekomst productiever, veiliger en duurzamer. We maken intelligente gebouwen, efficiënte energieoplossingen, een geïntegreerde infrastructuur en innovatieve transportsystemen die naadloos samenwerken om de belofte van slimme steden en gemeenschappen waar te maken. Onze belofte draait om innovaties die het leven van mensen — en de wereld — beter maken.
Johnson Controls is een wereldwijd toonaangevend bedrijf dat zich met diverse technologieën richt op verschillende industrieën en tal van verschillende soorten klanten bedient in meer dan 150 landen. Onze toewijding aan duurzaamheid bleek al bij onze oprichting in 1885, na de uitvinding van de eerste elektrische kamerthermostaat. Via een strategische focus op onze gebouwen en energiegroeiplatforms willen wij onze klanten succesvol maken en meer waarde leveren aan al onze aandeelhouders.

Op onze site kunt u zien hoe onze innovatieve oplossingen de toekomst van efficiënte steden aansturen.
http://www.johnsoncontrols.com/nl_nl