geverifieerd
nieuw logo hougkoeling.jpg
nieuw logo hougkoeling.jpg
Particulier.jpg
Agrarisch.jpg
koelsysteem industrie.jpg
Lange Reksestraat 2, 4538 AZ Terneuzen, Nederland
+31 (0) 115 61 35 68+31 (0) 115 61 35 68
+31 (0) 115 61 24 74

Post: Lange Reksestraat 2 4538 AZ TERNEUZEN
KvK: 21018307

Categoriën

Type bedrijf: Installateur Koudetechniek

Certificering: EPBD B keuring, PED, VCA

Specialisatie (installateurs): AGF- en tuinbouw, (Chemische) industrie, Detailhandel, Distributiecentra - voedselopslag, Grootkeuken, Horeca, Onderwijs/kinderopvang, Overheid, Particulieren, Scheepvaart, Supermarkten, Voedingsmiddelenindustrie, Ziekenhuizen/laboratoria, Zorg

Specialisatie (leveranciers): Apparaten, Componenten, Systemen

Hougkoeling Terneuzen B.V. is NVKL-lid

Hougkoeling Terneuzen B.V.

Hougkoeling Terneuzen voor koel- vries- en klimaattechniek
Hougkoeling Terneuzen is gespecialiseerd in koeltechnische installaties. Wij ontwerpen, leveren en installeren deze bij sterk uiteenlopende bedrijven en instellingen. Hun wensen zijn divers en beslaan het brede spectrum van koelinstallaties, vriesinstallaties, airconditioning, warmtepompen, ventilatietechniek en warmteterugwinning. Daarbij werken wij steevast vanuit drie basisbeginselen: bedieningsgemak, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Vanzelfsprekend beschikken wij over een uitgebreide service- en onderhoudsafdeling. We zijn 24/7 bereikbaar; we weten immers hoe belangrijk koel-, vries- en airconditioninginstallaties zijn voor de continuïteit van uw bedrijf.
Bij het installeren van een klimaatsysteem neemt Hougkoeling alle factoren mee voor de garantie van een optimaal leefklimaat. Wij hebben ons in de loop der jaren ontwikkeld tot specialist op het gebied van airconditioning. Daarbij verzorgen wij het ontwerp, de levering en de installatie van koeltechnische installaties. Elke stap in dit proces is in onze handen wat ervoor zorgt dat wij een totaaloplossing leveren aan bedrijven en diverse instanties. Daarnaast hebben wij een technische dienst beschikbaar die 24/7 beschikbaar is voor eventuele storingen.
Vanuit Terneuzen zorgen wij voor een passende oplossing voor uw pand. Wij spelen in op uw diverse wensen en leveren naast airconditioning en ventilatietechniek ook koelinstallaties, vriesinstallaties, warmtepompen en warmteterugwinning.