Friga Systems B.V.

Friga Systems B.V. 2017-10-25T16:34:32+00:00
logo (8).png
John F. Kennedylaan 239, 5981 WZ Panningen, Nederland

Categoriën

Type bedrijf: Leverancier

Friga Systems B.V. is NVKL-lid

Friga Systems B.V.

Friga Systems BV is een internationaal opererende organisatie die modulaire koel- en vriesinstallaties op maat ontwikkelt en produceert. Deze modulaire koel- en vriesinstallaties zijn in diverse branches toepasbaar. Met ons modulair concept kunnen wij de volgende producten aanbieden voor zowel binnen- als buitenopstelling:

PRODUCTEN

• Condensing units
• Multiplex units
• Compressor / tank installaties
• Water chillers

Friga Systems is een marktgerichte onderneming, die op een maatschappelijk verantwoorde wijze, voor haar klanten complexe processen vertaalt naar complete oplossingen. Met meer dan 15 jaar ervaring op de Europese markt staat Friga Systems borg voor verfrissende maatwerkoplossingen die de kwaliteit van de producten verbeterd en kostenverlagend werken. Wij hebben ervaring met toepassing van diverse koudemiddelen in uiteenlopende applicaties. In al onze oplossingen houden we rekening met uw wensen, energie, milieu, kosten en toegevoegde waarde, zo kunt u zorgeloos kunt koelen.

Friga Systems wil de bedrijfsontwikkeling van onze klanten steunen door duurzame en innovatieve koudeoplossingen te bieden voor elk product en elke branche. Door onder andere de toename van de wereldbevolking en de groeiende energiebehoefte staat onze aarde onder grote druk. We willen dan ook nu investeren in een verantwoorde, duurzame installaties om zo ook de aarde voor de komende generaties leefbaar te houden. Die innovatieve technologie bedenken we niet alleen. Dat doen we samen, met onze klanten, en met leveranciers. We motiveren en inspireren elkaar. En samen vinden we zo telkens weer slimmere, betere en duurzamer oplossingen. Van klanten horen we ook vaak dat ze zeer tevreden zijn over onze gedegen kennis van de grondstoffen, processen en producten waar het bij hen om draait. Hierbij geven we onze medewerkers optimale ontwikkeling- en ontplooiingsmogelijkheden, om steeds weer op innovatieve wijze uitdagingen aan te gaan en op de hoogte zijn van de meest recente technologie en marktontwikkelingen. Samenwerken, plezier en respect voor elkaar, vormen hierbij de belangrijkste basis ingrediënten.

ONZE KWALITEITEN

• Integriteit
Eerlijkheid, respect en veiligheid zijn voor ons van het grootste belang.
• Tevredenheid van klanten
Onze toekomst is afhankelijk van het succes van onze klanten. Wij zijn pro-actief en flexibel, bieden onze expertise en kennis aan voor praktische oplossingen en houden onze beloftes.
• Werksfeer
Ons personeel streeft naar goede prestaties, teamwork, betrokkenheid en groei.
• Innovatie
Er is altijd een betere weg. Verandering en innovatie worden aangemoedigd en wij zoeken bewust de kansen die hieruit voortvloeien.
• Milieubewust en betrouwbaar
Friga Systems promoot efficiënt gebruik van grondstoffen. Wij streven ernaar om een betrouwbaar product af te leveren met een lange levensduur, met zo weinig mogelijk belasting voor onze leefwereld.