Air@Work

Air@Work2017-10-25T16:34:32+00:00
logo.jpg
Polanerbaan 1, 3447 GN Woerden, Nederland
+31 850 655 350+31 850 655 350

Post: Polanerbaan 1-3, 3447 GN Woerden
KvK:

Categoriën

Type bedrijf: Leverancier

Specialisatie (installateurs): Computerruimtes - ICT-industrie, Distributiecentra - voedselopslag, Fabrieken, Gezondheidszorg, Kantoren, Leisure, Voedingsmiddelenindustrie, Ziekenhuizen/laboratoria

Specialisatie (leveranciers): Apparaten, Systemen

Air@Work is NVKL-lid

Air@Work

De voordeligste oplossing voor duurzame datacenterkoeling en klimaatbeheersing
Air@Work is leverancier van energiezuinige en milieuvriendelijke systemen voor luchtkoeling en klimaatbeheersing. met lage investerings- en onderhoudskosten worden computerruimtes, data- centers, utiliteitsgebouwen en industrie duurzaam gekoeld.

De kracht van verdampend water
In de Air@Work systemen wordt gebruik gemaakt van een betrouwbare warmtewisselaar. Deze warmtewisselaar is een in Nederland ontwikkelde en geproduceerde kunststof tegenstroomwisselaar, die energiezuinig koelt door indirecte adiabatische koeling en warmte terugwint met een hoog rendement. Een unieke energie efficiënte combinatie.

Datacenterkoeling
Een datacenter kan geen fractie van een seconde zonder stroom en geen minuut zonder koeling. De meeste conventionele koelsystemen verbruiken veel energie en zijn daarom duur, milieuonvriendelijk en onderhouds- gevoelig. Air@Work heeft een voordelig, betrouwbaar én duurzaam koelsysteem ontwikkeld. Hiermee haalt u kwaliteit in huis en bespaart u fors op uw energie- en onderhoudskosten.

Klimaatbeheersing
Het ideale bewaarklimaat voor producten in een magazijn, of een aangenaam werkklimaat voor medewerkers in bedrijfsruimtes. Het lijkt soms eerder een illusie dan werkelijkheid. Air@Work brengt daar verandering in met de milieuvriendelijke en energiebesparende technologie voor het ventileren, koelen en verwarmen van ruimtes. Of het nu gaat om productiehallen in de industrie of utiliteitsgebouwen zoals scholen, winkelcentra, laboratoria of kantoren, een gunstig binnenklimaat is een vereiste.