Logo_Trademark_Installatietechniek.jpg
Pieter Lieftinckweg 12, 1505 HX Zaandam, Nederland
+31 (0) 75 - 684 70 60+31 (0) 75 - 684 70 60

Post: Pieter Lieftinckweg 12, 1505 HX Zaandam, Nederland
KvK: 24220897

Categoriën

Type bedrijf: Installateur Klimaatbeheersing

Certificering: EPBD A keuring, EPBD B keuring, PED, VCA

Specialisatie (installateurs): AGF- en tuinbouw, (Chemische) industrie, Detailhandel, Distributiecentra - voedselopslag, Grootkeuken, Horeca, Leisure, Onderwijs/kinderopvang, Overheid, Particulieren, Scheepvaart, Supermarkten, Wegtransport en containerkoeling, Ziekenhuizen/laboratoria, Zorg

A. de Jong Installatietechniek Noordwest B.V. is NVKL-lid

A. de Jong Installatietechniek Noordwest B.V.

Een comfortabel binnenklimaat waar medewerkers, gasten, bezoekers of patiënten zich behaaglijk voelen. Niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. A. de Jong Installatietechniek ontwerpt, installeert, beheert en onderhoudt systemen die dit mogelijk maken; gebouwgebonden klimaatinstallaties. Elk gebouw is anders en iedere sector of business vraagt om een andere benadering van het binnenklimaat. Dat begrijpen wij. Met onze oplossingen in de installatietechniek ontzorgen wij u volledig in uw binnenklimaat, zodat u zich kunt focussen op uw eigen core business.

We bedienen klanten in de Benelux en focussen ons op de utiliteitsmarkt en industrie. Of het nu gaat om nieuwbouw-, renovatie-, revitalisatie- of onderhoudsprojecten; wij zorgen voor innovatieve, kwalitatief hoogwaardige en energiezuinige klimaatoplossingen. Om constante kwaliteit te waarborgen zijn wij gecertificeerd voor diverse kwaliteitsnormen, zoals: ISO 9001, VCA*, STEK-erkenning (F-gassen), en SCIOS.