Geschillenregeling

Garantie

Kwaliteit en professionaliteit zijn gegarandeerd als u zaken doet met een NVKL-lid. Als u een geschil heeft met een NVKL-lid kunt u als particulier of bedrijf terecht bij:

Heeft u een geschil dan kunt u contact opnemen met:
Stichting Geschillencommissie Airconditioning 
Stichting Geschillencommissie Koude en Klimaat (zakelijk) 

Stichting Geschillencommissies voor Beroep en Bedrijf
postbus 90600, 2509 LP Den Haag, tel. 070 – 310 5310

Contact NVKL-secretariaat
088-4008490
info@nvkl.nl

Downloads

Voor de zakelijke geschillencommissie geldt: “De in artikel 26 lid 2 van het reglement genoemde nakomingsgarantie bedraagt maximaal € 5.500 per bindend advies”

NVKL-erkenning

Alleen de installateurs die lid zijn van de NVKL voeren het exclusieve NVKL- kwaliteitslabel. Een erkend installateur herkent u aan één van onze kwaliteitslabels: er is een kwaliteitslabel koudetechniek en een kwaliteitslabel klimaatbeheersing. Aan deze labels kunt u onze erkende installateurs en specialisten herkennen.

Alle aangesloten installateurs moeten voldoen aan de criteria van de NVKL-erkenning. Een erkende installateur staat voor kwaliteit en professionaliteit. Zij moeten een tweejaarlijkse audit ondergaan door een onafhankelijke keuringsinstantie die beoordeeld of zij nog voldoen aan de NVKL-eisen. De NVKL heeft het volste vertrouwen in haar installateurs en durft een goed eindresultaat te garanderen door het oprichten van een geschillenregeling voor zowel bedrijven als particulieren.

De leveranciers van de NVKL ondersteunen de NVKL-erkenning. Het stellen van een kwaliteitsniveau is belangrijk voor de totale branche. De NVKL kent ook een gedragscode waar elke erkende installateur zich aan dient te houden.
Ga naar de bedrijvengids

NVKL-erkende installateurs: specialisten in koudetechniek en klimaatbeheersing Combi

Ga naar de installatiecheck app

Downloads flyers

Flyer NVKL-erkenning
Flyer NVKL-erkenning
Flyer NVKL-erkenning.pdf
0.2 MiB
245 Downloads
Details
NVKL Infoblad Erkenning - Geschillenregeling
NVKL Infoblad Erkenning - Geschillenregeling
NVKL-Infoblad-Erkenning-geschillenregeling.pdf
1.3 MiB
308 Downloads
Details

Gedragscode

Een man een man, een woord een woord. De NVKL-gedragscode is iets waar we in geloven. De NVKL-gedragscode is de moderne vertaling van degelijke waarden waar we als NVKL-leden voor staan. Het is een wezenlijk onderdeel van het NVKL-lidmaatschap. Alle leden van de NVKL, zowel leveranciers als installateurs en aanverwante bedrijven, moeten zich houden aan de NVKL-gedragscode.

NVKL Gedragscode