19 mei 2020 1 min

Een gezonde werkomgeving begint met veilig en gezond werken, zeker ook in coronatijd. Daarom organiseert Arbotechniek op 27 mei 2020 een virtuele en interactieve Praktijkdag Veilig en Gezond Werken. Door deel te nemen aan verschillende modules, begeleid door professionele deskundigen, word je bijgepraat over actuele wet- en regelgeving. Experts geven je kort en bondig praktische handvatten om de veiligheid en gezondheid op de werkvloer te vergroten. Hierdoor blijft je kennis over Arbo actueel, kun je meteen aan de slag met nóg veiliger en gezonder werken en kun je een bezoek van de Inspectie SZW met vertrouwen tegemoet zien.

Verschillende thema’s
Tijdens de webinar, die speciaal bedoeld is voor middenkader en management in de installatie- en isolatiebranche, is veel ruimte voor jouw vragen. Gedurende de webinar kun je je vragen stellen door de Q&A, je mening geven in polls en in kleinere groepen in gesprek gaan over verschillende thema’s. De thema’s die aan bod komen zijn: handvatten om blootstelling aan Chroom-6 te beheersen; leren van (bijna-)ongevallen en verwachtingen en eisen van ISZW; coronamaatregelen in de praktijk (op de werkvloer); en de (nieuwe) rol van de V&G-coördinator uitvoeringsfase.

Doe ook mee!
Meedoen kan gewoon vanaf je eigen computer. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je hierover meer informatie. Het programma begint om 9.30 uur en duurt tot 13.0 uur. Deelname aan de virtuele Praktijkdag is geheel kosteloos. Aanmelden kan hier.

Bron: ArboTechniek

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?