15 april 2020 1 min

U kunt snel nagaan of uw bedrijf in aanmerking komt voor overheidssteun. De corona-calculator laat direct zien welke maatregelen voor u bedoeld zijn. De corona-calculator is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland en geeft ook een beeld van de effecten die bijvoorbeeld werktijdverkorting, extra ondersteuning voor zzp’ers of uitstel van belastingbetaling hebben op uw financiële positie.

Heeft u te maken met een forse omzetdaling, uitstel van projecten of late betaling van facturen? In veel gevallen kunt u dan een beroep doen op het noodpakket van de overheid. Met de corona-calculator vindt u snel uw weg door de steunmaatregelen.

De corona-calculator zet alle steunmaatregelen overzichtelijk op een rij. U ziet snel op welke regelingen u een beroep kunt doen; van tegemoetkomingen en kredietmogelijkheden tot belastinguitstel. De calculator geeft op basis van uw bedrijfsgegevens meteen een indicatie van uw liquiditeitspositie in de komende periode.

Na het invullen van uw bedrijfsgegevens ziet u alle uitkomsten in één overzichtelijk dashboard. Wilt u gebruik maken van een van de regelingen? Het dashboard leidt u rechtstreeks naar het aanvraagformulier. In het dashboard vindt u ook een overzicht met veelgestelde vragen.

De overheidsregelingen kunnen de komende tijd veranderen. De veranderingen worden zo snel mogelijk verwerkt in de corona-calculator. U krijgt dus altijd een berekening op basis van de laatste stand van zaken.

Direct naar corona-calculator (website kan traag zijn door overbelasting)

Bron: VNO-NCW

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?