NVKL

De NVKL is de brancheorganisatie voor luchtbehandeling en koudetechniek. Wij staan voor u klaar met al uw vragen over klimaatbeheersing en koeltechniek.

 Vind een NVKL-lid

 Juridische zaken

Eerstelijns advies
U kunt bij de NVKL terecht voor een eerstelijns advies met betrekking tot juridische kwesties. Indien u verdere juridische hulp nodig heeft, kunt u tegen een gunstig tarief gebruik maken van de juristen van FME-CWM.

Leveringsvoorwaarden
Als bedrijf moet u in uw offerte verwijzen naar uw leveringsvoorwaarden en deze van toepassing verklaren op de overeenkomst. Ook bent u verplicht de voorwaarden bij uw offerte te voegen. Een goede juridische uitleg rondom het gebruik van leveringsvoorwaarden en diverse voorbeeldverwijzingen kunt u hieronder downloaden.

Als NVKL-lid kunt of moet (bij consumenten) u gebruik maken van de leveringsvoorwaarden van de NVKL. De NVKL-leveringsvoorwaarden zijn gratis digitaal beschikbaar en gedrukt per 100 stuks te bestellen in de webshop.

Geschillenregeling
NVKL heeft aparte geschillenregelingen voor zowel consumenten als zakelijke klanten. Als NVKL-lid bent u hier automatisch aan verbonden.  Aan de zakelijke regeling bent u verbonden als u gebruikt maakt van de NVKL leveringsvoorwaarden.  Meer informatie vindt u onder Geschillenregeling.

 Contact


Henry Kruiper
079-3531259
henry.kruiper@nvkl.nl
Verdergaan naar hoofdinhoud
Zoeken